Close search

Домати с ориз и масло

4.5
от общо 131 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Домати с ориз и масло photo-credit Домати с ориз и масло

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме лука на ситно и задушаваме в маслото, до омекване. Добавяме ориза и бъркаме, докато започне да става прозрачен. 
  2. Изсипваме бульона и доматите, и оставяме да къкри 5 минути. 
  3. Слагаме в тавичка, и печем във фурната на 180 градуса, за около 20 минути. 
  4. По желание, към края на печенето отгоре настъргваме кашкавал.

Може да приготвим за деца над 9 месеца 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK