Close search

Филе от фазан с горски гъби и рьощи от тиквички

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Филе от фазан с горски гъби и рьощи от тиквички photo-credit Филе от фазан с горски гъби и рьощи от тиквички

Продукти

100 г съдържат:

  • 150 калории
  • 6 г мазнини
  • 25 г протеини
  • 3 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Загряваме зехтина в тиган и запечатваме филето от двете страни и го поставяме в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 5 минути.
  2. Рьощито приготвяме като настъргваме тиквичката и към нея добавяме пармезана, яйцето, брашното и сол на вкус.
  3. Разбъркваме много добре и пържим в предварително загрята мазнина, като гребване от сместа с лъжица и оформяме с големина по избор.
  4. Пържим и от двете страни.
  5. Соса приготвяме като задушаваме гъбите в маслото, заедно със сол и черен пипер на вкус.
  6. След това добавяме виното, сушените домати и соса. Разбъркваме, редуцираме и гарнираме.

* Филе от фазан с горски гъби и рьощи от тиквички може да опитате в ресторант за дивеч „Ловната къща“.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK