Close search

Фузили с пиле и мащерка

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Фузили с пиле и мащерка photo-credit Вкусни фузили с пиле и мащерка

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме месото до полуготовност, след което го запържваме. 
  2. Отстраняваме от тигана и го поставяме върху кухненска хартия.
  3. В тигана изсипваме бялото вино и добавяме пилешкия бульон. С дървена лъжица разбъркваме добре.
  4. Бульонът трябва да намалее на половина, затова, ако е нужно, увеличаваме степента на котлона.
  5. Добавяме нарязаната мента, мащерка, сол и сметана. 
  6. Сваряваме пастата и я изцеждаме добре.
  7. Добавяме соса и месото. Разбъркваме добре. 
  8. Добавяме босилека и пармезана, и сервираме. 
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK