Close search

Гъби с масло здравословноApple

4.3
от общо 128 гласа
Време: 15
Ниво: лесно
Порции: 4

Гъби с масло photo-credit Вкусни гъби с масло и магданоз

Начин на приготвяне

1. Измиваме добре гъбите. 

2. Разтопяваме маслото на тигана и добавяме смачкания чесън. Запържваме го за кратко и внимаваме да не изгори.

3. Добавяме целите гъби и запържваме до златисто. 

4. Украсяваме с къдрав магданоз, овкусяваме със сол и пипер.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK