Close search

Греяна ракия

4.5
от общо 127 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Греяна ракия photo-credit Греяна ракия

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Слагаме ракията на котлона и загряваме внимателно, без да оставяме да заври.
  2. Слагаме меда и разбъркваме през цялото време.
  3. Преди да заври махаме от котлона и сервираме в дебели порцеланови чашки.
  4. По желание, добавяме резенче портокал и лимон.

Съвет: Пием на малки глътки. 

Консумирайте умерено. Използвайте качествена ракия.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK