Close search

Гювече с картофи

5.0
от общо 127 гласа
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Гювече с картофи photo-credit Вкусно гювече с картофи

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме картофите и морковите.
  2. Нарязваме гъбите и наденицата.
  3. Взимаме две гювечета и на дъното им, по равно, поставяме маслото.
  4. Добавяме картофите, морковите, лютеницата, наденицата, майонезата, бульона и подправките.
  5. Поставяме в предварително загрята на 220 градуса фурна, за около 50-55 минути.
  6. Изваждаме от фурната и преди сервиране добавяме обелените и нарязани яйца. Сервираме.

Съвет:

Вместо сварени яйца, може да ползваме пресни, като 10 минути преди да извадим ястието от фурната, добавяме яйцата и запичаме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK