Close search

"Хляб" от моркови здравословноApple

4.0
от общо 129 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

"Хляб" от моркови photo-credit Здравословен "Хляб" от моркови

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изчистваме и нарязваме морковите на колелца. Сваряваме ги с малко вода на слаб огън и на затворен капак със солта, черния пипер и кимиона. Когато омекнат добре, ги смачкваме с вилица на грубо пюре.
  2. Разбиваме яйцата на омлет.
  3. Разбъркваме заедно морковеното пюре, яйцата и настъргания кашкавал.
  4. Намазваме с масло или облицоваме с хартия за печене една средна форма за кейк.
  5. Печем "хлябът" около 35-40 минути, на 200 градуса.
  6. След като се изпече, нарязваме "хляба" на филийки и го поднасяме топъл или студен, като гарнитура или като предястие.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK