Close search

Качамак

3.0
от общо 127 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Качамак photo-credit Вкусен традиционен качамак

Продукти

Начин на приготвяне

1. Слагаме водата на котлона да заври. Добавяме сол и изсипваме царевичното брашно.

2. Бъркаме с точилка и варим докато сместта започне да се отлепва от съда.

3. Изсипваме в широк съд или на кухненския плот, разстиламе на равномерен пласт около 5 см и нарязваме с дебел конец на правоъгълници.

4. Запържваме получените парчета в масло и сервираме с натрошеното сирене и разтопеното масло.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK