Close search

Картофена торта

5.0
от общо 129 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: професионално
Порции: 8

Картофена торта photo-credit Картофена торта

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме и нарязваме картофите, след което ги сваряваме във вода. 
  2. В друг съд с вода сваряваме яйцата за около осем минути. 
  3. Настъргваме кашкавала, киселите краставички и сиренето. 
  4. Прецеждаме картофите и ги смачкваме, слагаме ги в тавичка, отгоре намазваме с майонеза.
  5. Нареждаме един слой кашкавал, отгоре сирене и накрая кисели краставички. 
  6. Обелваме сварените яйца, настъргваме и добавяме като последен слой.

1 Коментар

  1. Small
    Пловдив

    Перфектна и много вкусна!Лео,благодаря ти!Поздрави!

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK