Close search

Картофени кюфтета с пресен лук здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

3.5
от общо 129 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Картофени кюфтета с пресен лук photo-credit Вкусни картофени кюфтенца с пресен лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и сваряваме картофите. След това ги обелваме и намачкваме, докато са още топли. 
  2. Нарязваме лука и магданоза на ситно, и ги добавяте към намачканите картофи. Добавяме натрошеното сирене и яйцата, и разбъркваме много добре.
  3. От готовата картофена смес оформяме кюфтета с желана от нас големина, овалваме ги в брашно и пържим в загрято олио първо от едната, а след като придобият златист цвят и от другата страна.
  4. Готовите кюфтета може да отцедим от ненужната мазнина върху кухненска хартия.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност