Close search

Картофи уеджис

2.6
от общо 130 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Картофи уеджис photo-credit Печени картофки уеджис

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и почистваме много добре картофите. Оставяме ги да се изцедят и подсушат.
  2. Нарязваме ги на "лодки" и ги изсипваме в голяма купа.
  3. Добавяме розмарина, зехтина, сол и черен пипер на вкус.
  4. Разбъркваме много добре. Слагаме картофките в тава, така, че да не са един върху друг.
  5. Печем картофките в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 40 минути. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK