Close search

Кашкавал пане

5.0
от общо 127 гласа
Време: 75 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Кашкавал пане photo-credit Кашкавал пане

Начин на приготвяне

  1. Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. и ги сложете за около 1 час във фризера (по този начин кашкавалът няма да се разтече при пърженето.) 
  2. Потопете всяко парченце първо в разбитите яйца, после оваляйте в брашното, след това отново в яйца и накрая в галетата. Може да повторите потапянето в яйца и отново в галета (по тоази начин панировката ще стане по-дебела.) 
  3. Изпържете така приготвените кашкавалчета в сгорещената мазнина от двете страни. 
  4. Сервирайте с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK