Close search

Кашкавал в галета

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Кашкавал в галета photo-credit Вкусен кашкавал в галета

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме кашкавала на кубчета (с големина според вкуса ни).
  2. В купа разбъркваме яйцата.
  3. Нагорещяваме маслото в тиган.
  4. Потапяме кашкавалчетата в яйцата, после в галета и ги пускаме в сгорещеното масло.
  5. Изваждаме върху решетка за да се изцедят от мазнината и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK