Кебап от свинско месо с пеперони

Продукти

  • сол
  • 1 равна с.л. брашно
  • 1 с.л. доматена салца
  • 2 глави лук
  • 3 с.л. олио
  • 1 кг свинско месо
  • черен пипер
  • пушен червен пипер
  • 5 бр. пеперони

Време: 50
Ниво: лесно

Large kebap

Начин на приготвяне

1. Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олиото и нарязаните на кръгчета глави лук.

2. Добавяме брашното и доматената салца. Наливаме гореща вода, за да покрие месото.

3. Подправяме със сол, червен и черен пипер и добавяме пепероните. Оставяме на слаб огън докато омекне.

4. За гарнитура може да приготвим картофено пюре или ориз, задушен с масло.