Close search

Кебап от свинско месо с пеперони

5.0
от общо 126 глас
Време: 50
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 1020d7900f79fe81c6e34b8aaafaa3a79da015e7390b7c2699bef6a4285c3495 Червено вино

Кебап от свинско месо с пеперони photo-credit Апетитен свински кебап

Начин на приготвяне

1. Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олиото и нарязаните на кръгчета глави лук.

2. Добавяме брашното и доматената салца. Наливаме гореща вода, за да покрие месото.

3. Подправяме със сол, червен и черен пипер и добавяме пепероните. Оставяме на слаб огън докато омекне.

4. За гарнитура може да приготвим картофено пюре или ориз, задушен с масло.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK