Close search

Кексче с течен шоколадов център

3.3
от общо 129 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Кексче с течен шоколадов център photo-credit Кексче с течен шоколадов център

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разтопяваме шоколада с маслото на водна баня, като междувременно сме разбили яйцата със захарта. 
  2. Прибавяме шоколадовата смес към разбитите вече яйца и добавяме 1 с.л. брашно. 
  3. Намасляваме формичките с малко масло, поръсваме ги с брашно и изсипваме сместа. 
  4. Охлаждаме ги и печем в силно загрята фурна, до готовност (8-10 минути). 
  5. Поднасяме поръсено с ванилова пудра захар и топка сладолед.

* Продуктите са за 1 порция.

* Кексче с течен шоколадов център може да опитате в ресторант „Osteria da Rado“.

Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK