Close search

Кордон бльо с топено сирене

4.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Кордон бльо с топено сирене photo-credit Кордон бльо с топено сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Начукваме телешките шницели и ги натриваме със сол и черен пипер. 
  2. Добавяме нарязания див чесън. 
  3. Разстиламе шницелите на масата.  Върху всеки посатвяме лист шунка и парче топено сирене. Притискаме сиренето леко, за да го сплескаме. 
  4. Прегъваме шницела на две, така че топеното сирене да остане по средата. Забождаме с клечка за зъби, за да запази формата. 
  5. Разбиваме добре яйцата. Потапяме последователно шницелите първо в брашното, после в яйцата и най-накрая в галетата.
  6. Пържим в сгорещеното масло и поднасяме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK