Close search

Крехко свинско с горски гъби

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Крехко свинско с горски гъби photo-credit Ароматно свинско с горски гъби

Начин на приготвяне

1. Загряваме маслото в тиган и запържваме гъбите за 10 мин.

2. В друг тиган запържваме пържолите до златисто. Добавяме гъбите, подправките, виното и разтворения в гореща вода бульон.

3. Задушаваме за 45 мин. Сервираме с гарнитура ориз или картофено пюре. Можем да декорираме със стръкче прясна мащерка.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK