Close search

Крем от тиква с маскарпоне

5.0
от общо 126 глас
Време: 80 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Крем от тиква с маскарпоне photo-credit Пухкав крем от тиква с маскарпоне

Начин на приготвяне

  1. Пасираме тиквата. 
  2. В купа смесваме тиквата, маскарпонето и пудрата захар. Разбъркваме добре. 
  3. В малки купички или чаши, поставяме част от тиквения крем, върху него филаделфия и отгоре пак крем. Това правим докато сместа свърши. Поставяме в халдилник за около час-час и половина. 
  4. По желание, преди сервиране може да поръсим с малко натрошени бисквити. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK