Close search

Крем супа от кестени

5.0
от общо 126 глас
Време: 75 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Крем супа от кестени photo-credit Крем супа от кестени

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Маслото се загрява на средна температура. Добавят се нарязаните лук, чесън, морков и селъри. Овкусява се със сол и се разбърква периодично до получаване на златист цвят за около 20 минути. 
  2. Към водата се добавят кестените и сол, ако е необходимо. Готви се, докато кестените омекнат напълно (около 45 минути).
  3.  Супата се пюрира в блендер. Добавят се пиперът, шерито и сметаната и се разбърква с няколко оборорта. 
  4. Супата се сервира топла. 
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK