Close search

Крем супа от тиква с нар

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Крем супа от тиква с нар photo-credit Крем супа от тиква с нар

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Слагаме парчетата тиква във водата и варим до омекване.
  2. В тиган загряваме зехтина и в него задушаваме до омекване, нарязания на ситно лук. 
  3. След това пасираме лука, чесъна, тиквата, настъргания джинджифил и салвията.
  4. Връщаме сместа на котлона като добавяме млякото, сметаната, солта и черния пипер. 
  5. Оставяме да заври и сваляме от котлона.
  6. Сервираме топла, но не гореща, като непосредствено преди сервирането поръсваме нара.
  7. По желание, добавяме няколко листа рукола и малко крутони или сухарчета.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK