Close search

Крем супа от зелен боб с пармезан здравословноApple

3.5
от общо 129 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Крем супа от зелен боб с пармезан photo-credit Свежа крем супа с приятен цвят и чудесен аромат на зелен боб с къри и прамезан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Задушаваме зеленият боб заедно с чесъна за 3 минути в зехтина. 
  2. Добавяме водата и кубчето бульон. Варим 15-20 минути след завирането. 
  3. След това пасираме. Слагаме на слаб огън и добавяме пармезана и сметаната, и бъркаме докато се получи гладка смес. Посоляваме на вкус и добавяме кърито. 
  4. Супата сервираме топла с настъргания кашкавал и крутони.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK