Close search

Крем тирамису

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Крем тирамису photo-credit Крем тирамису

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Отделяме жълтъците на яйцата от белтъците, след което разбиваме жълтъците със захарта и прибавяме маскарпонето. 
  2. Отделно разбиваме и белтъците, после ги изсипваме в сместа и добавяме амаретото. 
  3. Потапяме бишкотите в кафето, след това ги слагаме в чиния или купичка, като пропорционално прибавяме и от крема. За завършек поръсваме с какао и по желание, гарнираме с плод по избор.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK