Close search

Кьопоолу

4.0
от общо 128 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Кьопоолу photo-credit Кьопоолу с чушки, патладжан и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изпичаме патладжана във фурната, небелен, за около 40 минути.
  2. Изваждаме и белим.
  3. Чушките нарязваме на дребно.
  4. Патладжанът намачкваме или нарязваме на дребно.
  5. Смесваме и запържваме в сгорещената мазнина.
  6. Изваждаме, охлаждаме и подправяме на вкус. По желание може да добавим и малко оцет.
  7. Поръсваме с магданоз и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK