Close search

Кюфтета от риба тон

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Кюфтета от риба тон photo-credit Кюфтета от риба тон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изпичаме рибата тон на 150-160 градуса, закрита с фолио.
  2. Вече изпечената риба накъсваме на малки парчета.
  3. Нарязваме на ситно магданоза, копъра и пресния лук.
  4. Настъргваме лимонената кора, изцеждаме сока и разбиваме едно яйце.
  5. След това нарязаните магданоз ,лук, копър, галетата, настърганата кора от лимон, сока и разбитото яйце прибавяме към рибата тон.
  6. Овкусяваме със сол, бял пипер, соев сос и разбъркваме много добре.
  7. Оформяме кюфтетата, разбиваме останалите три яйца. 
  8. Всяко кюфте овалваме в разбитите яйца и пържим в предварително загрята мазнина, на тиган.
  9. Гарнираме със свежа салата по избор и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK