Close search

Леки кюфтенца с кускус по африкански

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Леки кюфтенца с кускус по африкански photo-credit Леки кюфтенца с кускус по африкански

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Във вряща посолена вода изсипваме кускуса и го оставяме за няколко минути да поеме течността. През това време настъргваме малко кора от портокал.
  2. Нарязваме и пасираме месото и лукът, добавяме сол, черен пипер, канела, кимион и кората от портокал. Оформяме кюфтета и ги пържим в зехтин. Прецеждаме кускуса, добавяме към него парчета портокал и нарязан магданоз и разбъркваме. Сервираме кюфтенцата с гарнитурата от кускус.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK