Close search

Лесни оризови крокети

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Лесни оризови крокети photo-credit Вкусни оризови крокети

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В купа поставяме и смесваме ориза заедно със солта и маслото. 
  2. Добавяме малко галета (около 15-20 г) и разбъркваме добре. 
  3. Оформяме топчета и ги овалваме в галета, смесена с ригана. Пържим в сгорещена мазнина. 
  4. Поставяме ги върху кухненска хартия да се изцедят от мазниата и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK