Close search

Лесно пиле "Кордон Бльо"

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 4 Бяло вино

Лесно пиле "Кордон Бльо" photo-credit Пиле Кордон Бльо

Начин на приготвяне

1. Нарязваме пилешкото на две през средата и начукваме леко с чук за месо, за да се оформят тънки пържоли. Можем да използваме и домакинско прозрачно фолио, с което да покрием месото, когато го начукваме.

2. Намазваме от едната страна с горчица. Слагаме едното парче шунка и едно кашкавал. Навиваме на руло и закрепраме с клечки за зъби.

3. Полученото руло потапяме в брашно, яйце и в галета. Пържим на висока температура от всяка страна до златисто.

4. След като са готови рулата, ги слагаме в тава за печене покрита с фолио и печем на предварително загрята на 200 градуса фурна за 15-20 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK