Close search

Люти чушки в бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Люти чушки в бекон photo-credit Апетитни люти чушки в бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме добре чушките и ги срязваме на две през средата.
  2. Увиваме ги внимателно в листчетата бекон.
  3. Пробождаме ги с клечки за шиш за да ги фиксираме. 
  4. Изпичаме ги върху нагорещено барбекю или тиган.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK