Close search

Мъфини от хляб с яйца и бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 10

Мъфини от хляб с яйца и бекон photo-credit Мъфини от хляб с яйца и бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Намазваме десет формички за мъфини с малко разтопено масло. На дъното на всяка от тях поставяме половин филия хляб (изрязваме по дъното). Загряваме фурната на 200 градуса и запичаме за около 3 минути.
  2. След запичането "обличаме" формичките с парче бекон (по стените). 
  3. В средата внимателно счупваме по едно яйце, и запичаме за още 10-15 минути. След изваждане може да поръсим с червен пипер.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK