Close search

Макарони с доматен сос и босилек

3.7
от общо 128 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Макарони с доматен сос и босилек photo-credit Макарони с доматен сос и босилек

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме макароните според инструкциите на опаковката и ги отцеждаме.
  2. Почистваме и нарязваме лука на ситно и го запържваме в олиото. 
  3. Когато лукът се запържи, прибавяме колбаса или месото, което сме избрали.
  4. След това добавяме в тигана и доматения сос или ситно настърганите домати. 
  5. Накрая добавяме подправките. Разбъркваме внимателно.
  6. Сервираме макароните в дълбоки чинии и ги заливаме с доматения сос. 
  7. Поръсваме ги с леко нарязани пресни листа босилек и сервираме. 
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK