Close search

Мариновани печени наденички

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Мариновани печени наденички photo-credit Мариновани печени наденички

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбъркайте добре виното с меда, чилито и горчицата. 
  2. Сварете наденицата за 5 минути, след като кипне я извадете. 
  3. Полейте я с маринатата и я оставете за половин час да престои. 
  4. Маринованата наденица изпечете върху загрята и намазнена скара, като периодично я намазвайте с маринатата. 
  5. Поднесете наденицата с гарнитура по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK