Close search

Миди с ориз и скариди

0.0
от общо 125 гласа
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Миди с ориз и скариди photo-credit Ароматни миди с ориз и скариди

Начин на приготвяне

1. Задушаваме лукът със зехтина в дълбок тиган. Прибавяме доматения сос и водата.

2. След като заври слагаме ориза.

3. Когато ориза е почти сварен, добавяме измитите миди и скариди.

4. След като ястието е готово, добавяме сол и копър. По желание настъргваме пармезан.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност