Close search

Миш-маш

5.0
от общо 130 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Миш-маш photo-credit Апетитен миш-маш

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме лука на дребно.
  2. Запържваме го в сгорещен тиган, до омекване.
  3. Прибавяме изчистените и нарязани на дребно чушки, и ги задушаваме за около 20 минути на слаб огън.
  4. Нарязваме доматите на кубчета и ги добавяме при чушките. 
  5. Оставяме да се задушат още около 20 минути.
  6. Когато се изпари водата, прибавяме натрошеното сирене и разбърканите яйца.
  7. Добавяме сол и черен пипер, на вкус.
  8. Сместа изпържваме добре, като разбъркваме често.
  9. Миш-машът сервираме докато е още топъл. По желание, гарниран с магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK