Close search

Миш-маш с печени чушки

5.0
от общо 129 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Миш-маш с печени чушки photo-credit Миш-маш с печени чушки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме лука на дребно.
  2. Запържваме го в сгорещен тиган, до омекване.
  3. Прибавяме нарязаните чушки, и ги задушаваме за около 15 минути на слаб огън.
  4. Нарязваме доматите на кубчета и ги добавяме при чушките. 
  5. Оставяме да се задушат още около 20 минути.
  6. Когато се изпари водата, прибавяме натрошеното сирене и разбърканите яйца.
  7. Добавяме сол и черен пипер, на вкус.
  8. Сместа изпържваме добре, като разбъркваме често.
  9. Миш-машът сервираме докато е още топъл. По желание, гарниран с магданоз.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK