Мисо супа със свинско и зеленчуци

Продукти

  • сол
  • пресен кориандър
  • 2 с. л. краве масло
  • 3 с.л. паста „мисо“
  • 500 мл зеленчуков бульон
  • 200 мл прясно мляко
  • 500 гр свински бут
  • 1 глава лук
  • 1 морков
  • 500 г картофи

Време: 40 мин.
Ниво: лесно

Large miso supa sas svinsko i zelenchutsi

Начин на приготвяне

1. Задушаваме ситно нарязания лук в маслото, добавяме сол, нарязаното на малки парчета месо, морковите на кръгчета и нарязаните на кубчета картофи. Добавяме зеленчуковия бульон и варим до готовност.

2. Разтваряме пастата "Мисо" в прясно мляко и добавяме към супата. Внимаваме да не заври и сваляме от огъня.

3. Гарнираме с пресен кориандър и сервираме топло.