Close search

Мисо телешки стек

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Мисо телешки стек photo-credit Мисо телешки стек

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В купичка смесете мисото, горчицата, джинджифила, 1 ч.л. сол, чесъна и 2 с.л. олио. Бъркайте докато получите плътна и гъста паста. Намажете месото от двете страни с нея и го увийте във фолио. Оставете го да се маринова за поне 30 минути.
  2. Поставете преградата в горната половина на фурната и я загрейте до 230 градуса. Намажете плитка тавички с олио, извадете телешкото от фолиото, овкусете го със сол и черен пипер и го поставете в нея. Печете за 12 минути, като обърнете веднъж.
  3. Нарежете стека и го сервирайте.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK