Close search

Млечна баница с лапад

5.0
от общо 126 глас
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Млечна баница с лапад photo-credit Млечна баница с лапад

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Лападът се измива и се нарязва на ивици, след което се задушава в половината от маслото. Щом омекне, се отстранява и се размесва с натрошеното сирене. 
  2. Корите се редят в намаслена тавичка, поръсват се с олио и върху тях се разпределя плънката. 
  3. Баницата се нарязва на квадрати, залива се с разбитите мляко и яйца, след което се добавят и парчета от останалото масло. 
  4. Пече се в загрята фурна първо на висока, после на умерена температура.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK