Close search

Омлет с магданоз и сирене

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Омлет с магданоз и сирене photo-credit Омлет с магданоз и сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме яйцата в хладка вода. Почистваме и нарязваме магданоза. 
  2. В купичка смесваме яйцата и сиренето. 
  3. Овкусяваме с черен пипер и сол на вкус. Разбъркваме внимателно. 
  4. Разтопяваме маслото в подходящ тиган на умерен огън. 
  5. Изсипваме яйцата равномерно по дъното на тигана. Добавяме нарязания магданоз. Внимателно повдигаме краищата на омлета със шпатула.
  6. Омлетът трябва да е готов, когато придобие лек златист цвят. 
  7. Сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK