Close search

Ореховки

4.2
от общо 135 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Ореховки photo-credit Хрупкави ореховки с пудра захар и какао

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме белтъците на сняг заедно със захарта, на топло. 
  2. Прибавяме брашното, какаото и нарязаните орехи.
  3. С помощта на чаена лъжичка изсипваме сместа на купчинки в тавичка, намазана с масло и посипана с брашно. 
  4. Печем в умерена фурна.  

3 Коментара

  1. Small
    Анонимен

  2. Small todorova.nina
    Нина Тодорова, Kulinaria.bg

    Здравейте,
    желателно е темературата да е умерена, което ще рече от 160 до 180 градуса / С макс.
    В случая най-добре е да ги печете на 160 градуса / С.

  3. Small
    Tedi

    Na kolko gradusa se pekat orehovkite?

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност