Close search

Ореховки с крем от маскарпоне

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: средно
Порции: 10

Ореховки с крем от маскарпоне photo-credit Вкусни ореховки с крем от маскарпоне

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме белтъците на сняг заедно със захарта, на топло. 
  2. Прибавяме брашното, какаото и нарязаните орехи.
  3. С помощта на чаена лъжичка изсипваме сместа на купчинки в тавичка, намазана с масло и посипана с брашно. 
  4. Печем в умерена фурна.  
  5. За крема: в купа смесваме маскарпонето с пудрата захар. Разбиваме добре.
  6. Добавяме ванилията и разбиваме отново до гладка хомогенна смес.
  7. С получения крем слепяме ореховките.
  8. По желание, преди сервиране поръсваме с малко натурално какао.  
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK