Close search

Овнешко месо със зеленчуци

3.7
от общо 128 гласа
Време: 2 ч. и 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Овнешко месо със зеленчуци photo-credit Овнешко месо със зеленчуци

Продукти

100 г съдържат:

  • 178 калории
  • 11 г мазнини
  • 17 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на парчета, посоляваме го със сол и червен пипер, прибавяме лука, нарязан на ситно, олиото и слагаме във фурната (в гювеч) да се запече, като от време на време доливаме по малко гореща вода. 
  2. Когато месото поомекне, прибавяме нарязаните зеленчуци и част от нарязания магданоз. Заливаме го с гореща вода и го изпичаме в гювеч, като от време на време го разбъркваме. 
  3. След като извадим ястието от фурната го поръсваме с останалия магданоз и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK