Close search

Пълнена пъстърва с бадеми здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

4.5
от общо 127 гласа
Време: 145
Ниво: лесно
Порции: 6
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Пълнена пъстърва с бадеми photo-credit Вкусна и здравословна пъстърва на фурна

Продукти

Начин на приготвяне

1. Почистваме и измиваме пъстървите, намазваме с лимон, поръсваме с пипер и сол и оставяме да преседят около 2 часа в хладилника.

2. Разбъркваме магданоза, начуканите на едро белени бадеми и добавяме маслото. Намазваме пъстървата отново с масло и пълним с плънката. Увиваме всяка една с конец за печене.

3. Подреждаме ги в тавичка и печем на 220 градуса около 25 мин.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK