Close search

Пълнени чушки с леща здравословноApple

4.5
от общо 127 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Пълнени чушки с леща photo-credit Оригинални и вкусни пълнени чушки с леща

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме чушките и ги разрязваме на две.
  2. Почистваме ги от семките.
  3. В купа смесваме лещата заедно със солта, черния пипер, ситно нарязаният магданоз и олиото. Разбъркваме добре.
  4. Напълваме чушките с лещата. Отгоре поставяме чери доматките, разрязани на две и слагаме по няколко парченца сирене.
  5. Запичаме за около 15 - 20 минути (до златиста коричка на сиренето), на умерена фурна.
  6. Ястието сервираме леко охладено.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK