Пълнени гъбки с кашкавал

Продукти

  • 1 връзка магданоз
  • 1 ч.ч. вода
  • 0,5 ч.л. черен пипер
  • 0,5 ч.л. сол
  • 50 гр. масло
  • 50 гр. кашкавал
  • 1 с.л. олио
  • 10 средно големи гъби

Начин на приготвяне

  1. Почистваме гъбите. Махаме им пънчетата. 
  2. Подреждаме ги в намазана с олио тавичка, като ги поставятме с дупката от пънчето нагоре. В дупката поставяме по едно парченце масло и по едно кашкавал. По желание слагаме и малко ситно нарязан магданоз за аромат. Доливаме половин чаша вода.
  3. Печем в силна фурна за около 20-25 минути.
  4. Сервираме топли.