Close search

Пълнени яйца

4.4
от общо 130 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Пълнени яйца photo-credit Пълнени яйца с майонеза, кашкавал и пресен копър

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме, изстудяваме леко и обелваме яйцата. Разполовяваме ги внимателно.
  2. Изваждаме внимателно жълтъците и ги намачкваме с вилица.
  3. Към жълтъците добавяме останалите съставки и разбъркваме добре.
  4. Напълваме половинките с готовата смес. Поръсваме с копър и по желание гарнираме с малко сьомга.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK