Close search

Пълнени яйца с бекон и зелен лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пълнени яйца с бекон и зелен лук photo-credit Пълнени яйца с бекон и зелен лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме яйцата и ги разрязваме на две половинки.
  2. Изваждаме жълтъците и ги намачкваме с вилица, заедно с крема сиренето, масло и горчицата. По желание, може да добавим и сол на вкус. 
  3. С така получената смес напълваме в кошничките от белтъците.
  4. Преди сервиране, поръсваме ситно нарязаният зелен лук, бекон и червения пипер. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK