Close search

Пълнено пиле с ябълки

5.0
от общо 126 глас
Време: 90 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Пълнено пиле с ябълки photo-credit Пълнено пиле с ябълки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. За плънката: Изчистваме ябълките и патладжаните, нарязваме ги на средно големи кубчета и ги разбъркваме със сиренето бри.
  2. След това пълним пилето с вече готовата плънка.
  3. За маринатата: смесваме добре всички предназначени продукти за нея и я вкарваме колкото се може по-добре между кожата и месото на пилето.
  4. Печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, до пълна готовност и направата на златиста коричка.
  5. По желание, гарнираме с карамелизирани ябълки на фурна.
Още от : Коледа

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK