Close search

Пандишпанов кекс

4.3
от общо 140 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 10

Пандишпанов кекс photo-credit Пухкав и вкусен кекс с нишесте

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата на пяна. След това добавяме захарта и разбиваме много добре. 
  2. Прибавяме нишестето с разбъркания в него бакпулвер и ванилия. Накрая добавяме олиото и разбъркваме хубаво.
  3. Печем в предварително загрята  до 180 градуса фурна.

4 Коментара

  1. Small
    nemoga da namerya pşeniçno nişeste yagoda vsiçkisa sareviçni

    nemoga da namerya pşeniçno nişeste yagoda vsiçkisa sareviçni

  2. Small
    nemoga da namerya pşeniçno nişeste yagoda vsiçkisa sareviçni

  3. Small
    nemoga da namerya pşeniçno nişeste yagoda vsiçkisa sareviçni

  4. Small
    nemoga da namerya pşeniçno nişeste yagoda vsiçkisa sareviçni

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK