Close search

Паниран артишок здравословноApple

5.0
от общо 127 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Паниран артишок photo-credit Паниран артишок

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме, почистваме добре като отстраняваме горните листа взема, докато останат само най-вътрешните (резедави на цвят) и дръжките.
  2. Така почистения артишок накисваме в лимоновия сок с малко сол за около час, за да не потъмнява и да се "омекоти" вкуса.
  3. Панировката приготвяме като смесим и разбъркаме добре всички продукти за нея в голяма купа.
  4. След като артишока престои в лимоновия сок, го нарязваме на филийки, потапяме го в панировката и изпържваме в гореща мазнина.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK